Prezentare bec inteligent Tapo L510E

Tapo L510E este un bec inteligent căruia îi puteți regla intensitatea, preseta anumite programe în care să funcționeze automat și răspunde chiar și comenzilor vocale.
Dispozitivele inteligente ne fac viața mai ușoară, ne ajută să îndeplinim anumite sarcini sau chiar le preiau complet de la noi. Acum vorbim despre iluminatul inteligent. De câte ori a trebuit să stingeți lumina după ce v-ați așezat în pat sau la birou? De câte ori ați lăsat-o aprinsă doar pentru că v-a fost lene să vă ridicați? Pentru cei ce folosesc lumini inteligente nu e deloc greu să spună asistentului vocal să le aprindă sau stingă.
Tapo L510E este un bec foarte accesibil, la momentul filmării acestui clip costând doar 50 de lei. Acesta este ușor de configurat și poate fi folosit într-un corp de iluminat cu mai multe becuri inteligente. După înfiletarea în fasungul E27, becul pâlpâie de trei ori, semn că este pregătit de împerecherea cu rețeaua Wi-Fi din locuință, fiind nevoie să descărcați aplicația TP-Link Tapo, unde veți configura becul după bunul plac. Pentru a folosi asistentul vocal, e nevoie să configurați telefonul sau dispozitivele Google Home, Nest sau Amazon Echo, în funcție de ce ecosistem preferați. În aplicațiile dedicate trebuie să repartizați becul într-o cameră pentru a știi unde se află și cum să preia comenzile. Prin control vocal puteți aprinde/stinge sau regla intensitatea luminii. Prin aplicația TP-Link Tapo puteți chiar să programați becul să se aprindă la anumite ore, să se stingă atunci când doriți, să se aprindă automat în funcție de fusul orar la apusul soarelui și să se stingă la răsărit, dar există și un mod “Away”, în care becul simulează că e cineva acasă pentru a evita prezențe neplăcute.
Prin folosirea unui bec inteligent veți reduce și consumul de energie, acesta consumând doar 8.7 wați, și puteți monitoriza în aplicație cât curent a consumat în ziua curentă, în ultimele șapte, sau chiar 30 de zile.
Eu sunt deja fan al dispozitivelor Tapo, având și alte becuri inteligente și camere de supraveghere. Voi ce dispozitive inteligente folosiți în casă?

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente