ELKO Romania anunță disponibilitatea SSD-urilor Kingston KC2000, în format M.2, pe interfață NVMe PCIe

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță introducerea pe piață a noilor SSD-uri Kingston KC2000, destinate sistemelor de calcul performante.

Tradițional, nivelul de performanță al unui sistem de calcul este influențat, în funcție de scenariul de utilizare, de puterea de calcul a procesorului și/sau a nucleului grafic cu care este prevăzut. Cu toate acestea, comportamentul general al unui PC modern și experiența utilizatorului depind în foarte mare măsură de viteza unității de stocare utilizate. Așa se face că, pentru a putea rula fluid un sistem de operare modern, utilizarea unui SSD a devenit o necesitate, iar viteza acestuia este elementul de referință pentru accelerarea performanțelor. Pentru susținerea unui nivel de performanță maxim, Kingston a lansat SSD-urile KC2000, în format M.2, pe interfață NVMe PCIe Gen 3.0 x4.

Disponibilă în variante de 250, 500, 1000 și 2000GB, noua generație High End reprezintă o evoluție semnificativă prin comparație cu vechile modele KC1000. Astfel, pe lângă extinderea capacității de stocare, unitățile noi folosesc controller-ul SMI 2262EN și memorie NAND 3D TLC pe 96 niveluri. Ca rezultat, vitezele de lucru au crescut la 3200MB/s la citire și 2200MB/s la scriere pentru variantele de 1TB și 2TB, respectiv 3000/2000 MB/s pentru cea de 500GB și 3000/1000 MB/s pentru cea de 250GB. Datorită acestor valori, dar și unei anduranțe deosebite, SSD-urile Kingston KC2000 sunt ideale pentru stații de lucru și sisteme HPC (High Performance Computing), adresându-se îndeosebi entuziaștilor și segmentului Enterprise. În plus, suportă criptare AES pe 256bit, fiind compatibile cu soluții de securitate TCG Opal 2.0, precum cele dezvoltate de Symantec, McAfee sau WinMagic, pentru protecție end-to-end completă a datelor.

SSD-urile Kingston KC2000 sunt disponibile în România prin intermediul partenerilor autorizați ELKO, care își respectă astfel promisiunea de a susține toate domeniile de activitate, prin furnizarea celor mai noi și mai performante tehnologii.

0 comentarii
0 like-uri

Articole similare

Lasă un răspuns

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente
Parteneri