Gamerii GeForce sunt ‘Game Ready’ pentru MechWarrior 5: Mercenaries

Astăzi, Piranha Games a lansat cel mai recent titlu din seria MechWarrior, MechWarrior 5: Mercenaries. Tot de astăzi, gamerii GeForce sunt, ‘Game Ready’ cu cel mai recent driver Game Ready de la NVIDIA. Driverul asigură performanțe optime și în Detroit: Become Human și extinde lista monitoarelor G-SYNC Compatible cu încă două modele.

Lista monitoarelor G-SYNC Compatible se extinde

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și oferă informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

Noul driver adaugă 2 noi modele pe lista monitoarelor G-SYNC Compatible: MSI MAG251RX și ViewSonic XG270. Astfel, numărul monitoarelor G-SYNC Compatible ajunge la 60.

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența cu monitoarele care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel „G-SYNC Compatible”. O listă completă a monitoarelor G-SYNC Compatible este disponibilă pe site-ul NVIDIA.

Despre driverele NVIDIA Game Ready

Driverele NVIDIA Game Ready sunt disponibile în ziua lansării sau înainte de lansare și au rolul de a le oferi gamerilor GeForce cea mai buna experientă. Inginerii NVIDIA lucrează până în ultima clipă pentru a optimiza performanța și gameplay-ul. Ca o atestare suplimentară a calității, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL de Microsoft.

0 comentarii
0 like-uri

Articole similare

Lasă un răspuns

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente
Parteneri