Învață să faci fotografii la 360° în jocuri

Fiind pasionat de artele vizuale de foarte mult timp, iar de aproape 2 ani încercând noi tehnici de fotografie la 360°, în această perioadă am descoperit diferite moduri și camere pentru a realiza aceste sfere cât mai ușor. Petrecându-mi mult timp prin jocurile video, testând noi titluri destul de des, am avut ideea de a încerca o astfel de fotografie și într-un peisaj digital.
M-am lovit, însă, de tehnica folosită, cea pe care o foloseam în mod normal nu funcționa. Nu puteam să fotografiez (în cazul de față e vorba de printscreen-uri) în toate direcțiile și apoi să lipesc pozele. Print Screen-urile neavând anumite date tehnice ale camerei (cum e cazul EXIF-urilor scrise de camerele foto), acestea nu au putut fi lipite, încercând asta în mai multe programe.
Așa că… a trebuit să descopăr o tehnică nouă, cea de a realiza o fotografie 360° dintr-o FILMARE. Trebuie să înregistrați ecranul în toate direcțiile și apoi încărcați filmarea într-un program și totul se face automat. Toți pașii pot fi urmăriți în filmulețul de mai jos.

Dacă încercați aceasta tehnică, vă invit să îmi arătați și mie ce-a ieșit 🙂

0 comments
0 likes

Related posts

Lasă un răspuns

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente