Kingston Digital lansează noile carduri microSD High Endurance

Kingston Digital Europe Co LLP, divizia de memorii flash a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, a anunțat lansarea cardurilor microSD High Endurance. Cardurile sunt proiectate special pentru aplicații de scriere intensivă, precum cele ale camerelor de supraveghere, camerelor video auto și camerelor video de corp.

Aplicațiile cu procese de scriere intensivă au nevoie de niveluri înalte de fiabilitate și performanță. Cardurile microSD High Endurance de la Kingston oferă durabilitate, o capacitate de stocare mare și anduranță ridicată pentru a funcționa în concordanță cu specificațiile camerelor de supraveghere și camerelor video auto. Cardul microSD High Endurance poate stoca până la 20.000 de ore de video la o calitate 1080p HD.
Cardurile MicroSD High Endurance de la Kingston sunt proiectate și testate pentru utilizare în condiții dure, fiind capabile să funcționeze la temperaturi extreme și sunt rezistente la șocuri, apă și expunerea la raze X. Cardurile microSD High Endurance reprezintă o soluție fiabilă de captare a momentelor cheie de-a lungul unei perioade lungi de timp, fără a exista riscul compromiterii sau pierderii datelor.
„Probele video înregistrate de camerele de supraveghere și camerele video auto se pot dovedi foarte valoroase. Utilizatorii trebuie să aibă încredere în cardurile de memorie folosite. Acestea trebuie să fie proiectate să reziste în condiții extreme și să ofere soluții stabile de stocare a probelor video în momentele cheie,” declară Tiago Gomes, manager al diviziei de memorii Flash, Kingston EMEA. „Camerele video auto și sistemele de supraveghere la domiciliu devin din ce în ce mai comune. Odată cu lansarea cardurilor microSD High Endurance răspundem cererii tot mai mari de soluții de stocare pentru monitorizări video, oferind în același timp performanță sporită, înregistrare de calitate și fiabilitatea specifică produselor Kingston.”
Cardurile microSD High Endurance de la Kingston sunt disponibile la capacități de 32GB, 64GB și 128GB și oferă o garanție de doi ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea specifică produselor Kingston. Pentru mai multe detalii, vizitați www.kingston.com.

Specificațiile cardurilor microSD High Endurance:

Capacități: 32GB, 64GB, 128GB
Performanțe: Clasa de viteză Class 10, UHS-I U1
32GB & 64GB – 95MB/s citire și 30MB/s scriere
128GB – 95MB/s citire și 45MB/s scriere
Ore de funcționare:
32GB – 5,000 ore
64GB – 10,000 ore
128GB – 20,000 ore
Dimensiuni: 11mm x 15mm x 1mm
Temperaturi optime de funcționare: -25°C până la 85°C
Garanție: 2 ani, cu suport tehnic gratuit

Cardul microSD High Endurance
Număr Serie Capacitate
SDCE/32GB 32GB
SDCE/64GB 64GB
SDCE/128GB 128GB
0 comentarii
0 like-uri

Articole similare

Lasă un răspuns

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente
Parteneri