Pe 17 iulie se lansează Ghost of Tsushima

Pe 17 iulie are loc lansarea jocului Ghost of Tsushima pe PlayStation 4, loc de unde se poate încă face precomandă la prețul 309.90 lei. În episodul de mai jos, State of Play, avem prezentat un gameplay al jocului și alte detalii interesante.

Prezentarea generală a jocului
În ultima parte a secolului XIII, imperiul mongol a pustiit naţiuni întregi, în campania lor de cucerire a estului. Insula Tsushima este singurul obstacol dintre Japonia continentală şi o flotă masivă de mongoli invadatori, condusă de Khotun Khan, un general nemilos şi viclean.

Insula arde după primul val de atac mongol, iar samuraiul războinic Jin Sakai este unul dintre ultimii membrii supravieţuitori ai clanului său. El este decis să facă orice ce trebuie, cu orice preţ, pentru a-şi proteja poporul şi a-şi salva casa. El trebuie să uite tradiţiile care l-au format ca şi războinic, pentru a-şi găsi o nouă cale, calea Fantomei, şi să ducă un război neconvenţional pentru eliberarea Tsushimei.

0 comentarii
0 like-uri

Articole similare

Lasă un răspuns

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente
Parteneri