NVIDIA Turing reproduce scena memorabilă a aselenizării

Pentru a falsifica aselenizarea, așa cum s-a discutat tot mai des în ultimii ani în spațiul public, sunt necesare cele mai performante plăci grafice din lume.

Cu patru ani în urmă, echipa pentru demonstrații a NVIDIA s-a folosit de plăcile grafice pentru a demonta celebrul mit potrivit căruia misiunea Apollo 11 nu ar fi atins de fapt suprafața Lunii, întregul episod fiind numai o șaradă. Demontarea a fost făcută până în cele mai mici detalii, astfel că s-a ajuns la generarea glumei că cea mai eficientă metodă de falsificare a aselenizării ar fi fost folosirea unor mijloace tehnologice inexistente la acea dată.

Acum, la aproape o jumătate de secol după ce Neil Armstrong a fost primul om care a pus piciorul pe Lună, NVIDIA a actualizat demonstrația anterioară cu ajutorul tehnologiei ray-tracing în timp real pe care a integrat-o în arhitectura celor mai noi plăci grafice, Turing.

0 comentarii
0 like-uri

Articole similare

Lasă un răspuns

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente
Parteneri