Quake II RTX, clasicul joc pe PC recreat cu grafică ray-traced, este disponibil începând de azi

Primul joc din lume path-traced în totalitate este disponibil pe Steam și pe NVIDIA.com

NVIDIA a anunțat astăzi că Quake II RTX, jocul lansat de LightSpeed Studios este acum disponibil pe Steam și nvidia.com pentru descărcare gratuită.

Quake II RTX este primul joc din lume care este path-traced în totalitate. Path-tracing-ul este o tehnică prin care sunt unificate efectele de iluminare precum umbririle, reflexiile și refracțiile într-un singur algoritm de ray-tracing. Rezultatul este o versiune îmbunătățită cu o grafică superbă pentru Quake II, unul dintre cele mai populare jocuri din lume, lansat inițial în 1997.

Quake II RTX include primele trei niveluri single player ale clasicului joc pe PC. Gamerii care deja dețin Quake II se pot bucura de întregul joc cu ray tracing, inclusiv modurile death match și cooperative multiplayer.

“Le redăm gamerilor înapoi jocul Quake II cu o înfățișare nouă și mai îndrăzneață, prin Quake II RTX“, a declarat Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la NVIDIA. “Ray tracing-ul este tehnologia care va defini următoarea generație de jocuri pe PC și este firesc ca aceasta să fie implementată în Quake II.”

Mai multe detalii, precum un clip video care detaliază tehnologia RTX în Quake II RTX dar si un trailer pentru Quake II RTX sunt disponibile pe www.nvidia.com.

0 comentarii
0 like-uri

Articole similare

Lasă un răspuns

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente
Parteneri