RTX On – Autodesk accelerează procesul de creație în Arnold 6 prin NVIDIA RTX

Randarea RTX va fi disponibilă în curând pe software-urile Arnold for 3ds Max și Maya de la de la Autodesk. Update-ul va crește nivelul de performanță și timpul de răspuns în aplicațiile de creație.

Cele mai recente lansări pentru Maya 2020 și Arnold 6 sunt disponibile începând cu 10 decembrie și vor dispune de caracteristici precum accelerare RTX și denoising care utilizează inteligența artificială. Software-urile vor fi disponibile la nivel global pentru toți creatorii de conținut și designerii grafici.

Autodesk a dezvoltat Arnold GPU folosind framework-ul OptiX de la NVIDIA, pentru a beneficia de nucleele RT ale NVIDIA RTX pentru ray tracing și de nucleele Tensor Core pentru denoising. În spatele acestor caracteristici stau plăcile grafice NVIDIA RTX, care pot fi găsite în computerele și stațiile de lucru RTX Studio, în Serverul RTX NVIDIA Quadro, precum și în serverele T4 NVIDIA.

NVIDIA a lansat un nou driver Studio pentru a veni în sprijinul noilor update-uri pentru Arnold și Maya, pentru iluminarea interactivă RTX și accelerări masive în procesul de randare.

Artiștii grafici pot accesa detalii despre noul driver NVIDIA Studio accesând blog-ul NVIDIA: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/arnold-maya-nvidia-studio-driver/

0 comentarii
0 like-uri

Articole similare

Lasă un răspuns

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente
Parteneri