Sandberg Saver Powerbank 20000

Aproape toți adolescenții dețin o baterie externă. Acumulatorul telefonului e prea mic pentru a rezista cerințelor acestora și tot timpul sunt nevoiți să umble cu o cărămidă în buzunar sau în ghiozdan și putem observa cabluri ce duc spre telefonul din mână. Avem nevoie de o priză tot timpul? Se pare că da. Desigur, comoditatea a făcut să ne cumpărăm baterii din ce în ce mai mari, să le încărcăm mai rar, dar aici intervin dimensiunile mari, greutatea și portabilitatea din ce în ce mai redusă, deși ăsta e rolul lor.

Sandberg Saver Powerbank 20000 e o baterie externă de 20.000 mAh și vă poate încărca telefonul de până la opt ori (așa cum spune producătorul), asta dacă acumulatorul telefonului este de 2500 mAh. Dacă luăm un caz mai aproape de adevăr, pentru un telefon cu bateria de 4000 mAh veți obține până la 5 cicluri complete de încărcare. Tot e bine, zic eu. De asemenea, acumulatorul se încarcă la 5V/2A și redă curent pe două mufe USB-A cu un total de 5V/2.4A, putând să încarce două dispozitive simultan.

Bateria vine în pachet cu un cablu microUSB de 30 cm și are o greutate puțin mare după părerea mea, 377g, pe o dimensiune de 14.2cm lungime, 6,5cm lățime și 2.5cm grosime. Aici e capitolul unde o baterie externă nu mai devine atât de portabilă și nu o vei putea căra în buzunar. Ai nevoie de un adevărat rucsac pentru așa ceva. Voi ce baterii externe aveți și la ce capacitate?

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente