Titlurile Vulkan continuă să performeze pe plăcile grafice GeForce; World War Z obține un boost de performanță de până la 18%

La GDC din luna martie, NVIDIA a surprins gamerii „old school” când a prezentat primul joc ray traced în totalitate: o versiune ray traced a jocului celor de la Vulkan, Quake II, cunoscută drept Quake II RTX. Driverul precedent a oferit un boost de performanță de până la 13% în Strange Brigade.

Cel mai recent driver Game Ready este perfect pentru Rage 2 și Total War: Three Kingdoms. Acesta continuă misiunea NVIDIA de a oferi gamerilor GeForce performanțe sporite în titluri care folosesc API-uri Vulkan. Spre exemplu, cu driverul lansat astăzi, gamerii vor observa un boost de performanță de până la 18% în World War Z, în funcție de placa grafică folosită.

Echipele NVIDIA continuă să proiecteze și să optimizeze driverele Game Ready chiar și după lansarea jocurilor. Odată cu lansarea celui mai recent driver, aceste optimizări au avut ca rezultat un boost semnificativ de performanță în World War Z. Rezultatele pot fi observate în următorul grafic:

0 comentarii
0 like-uri

Articole similare

Lasă un răspuns

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente
Parteneri