VÂNZĂRILE PLAYSTATION 4 DEPĂȘESC 91,6 MILIOANE DE UNITĂȚI LA NIVEL GLOBAL DUPĂ PERIOADA SĂRBĂTORILOR

 PS4 a vândut peste 91,6 de milioane de unități la nivel mondial până la 31 decembrie 2018. Peste 5,6 de milioane de unități au fost vândute în perioada sărbătoritor din 2018. Peste 50,7 de milioane de jocuri PS4 au fost vândute în perioada sărbătorilor de iarnă în 2018, la nivel global. Astfel, au fost vândute în total 876 de milioane de jocuri PS4 până la 31 decembrie 2018, la nivel mondial.

Marvel’s Spider-Man, lansat în septembrie 2018, a înregistrat vânzări de peste 9 milioane de exemplare la nivel mondial până la data de 25 noiembrie 2018.

„Datorită susținerii fanilor în perioada sărbătorilor, ne bucurăm să anunțăm că PS4 a înregistrat vânzări de 91,6 milioane de exemplare la nivel global. Suntem, de asemenea, încântați că numărul de utilizatori activi lunar ai serviciilor PlayStation Network continuă să fie în creștere, depășind 90 de milioane la finalul lui noiembrie 2018”, a comunicat John Kodera, Președinte și CEO al Sony Interactive Entertainment. „Vreau să transmit sincere mulțumiri comunității noastre din întreaga lume și partenerilor, pentru ajutorul lor în atingerea acestor rezultate. În acest an vom oferi experiențe îmbunătățite fanilor, alături de o serie mult așteptată de jocuri disponibile doar pe PS4. Privind spre următorul prag PS4, SIE va continua să evolueze și va dezvolta platforma pentru a oferi cele mai bune experiențe de divertisment interactive.”

0 comentarii
0 like-uri

Articole similare

Lasă un răspuns

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente
Parteneri